Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Havran'da Hanımeli Projesi”

Havran

Havran Belediyesi tarafından başlatılan Hanımeli Projesi” ile hanımların kendi yeteneklerini keşfetmelerinin sağlanması hedefleniyor. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Bayanların kendi çabaları ile ürettikleri değerli ürünleri satarak girişimcilik ruh

Havran Belediyesi tarafından başlatılan “Hanımeli Projesi” ile hanımların kendi yeteneklerini keşfetmelerinin sağlanması hedefleniyor. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Bayanların kendi çabaları ile ürettikleri değerli ürünleri satarak girişimcilik ruhu kazanacaklardır” dedi.
Havran Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımeli Projesi ile “Kaymakamlığın eski lojmanında hanımlara ait atölye ve derslikler düzenlenip, üretim atölyelerinde değişik kurslar açılarak ev hanımlarına yeni meslekler öğretilip üretilen eserler “Hanım Eli Pazarı” kurularak halka satışa sunulacak.
Bu projeyle Havran’lı hanımların kendi hesaplarına çalışan ve para kazanan aktif bireyler haline dönüşeceklerini belirten Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Kendi çabaları ile ürettikleri değerli ürünleri çeşitli yerlerde kuracağımız Hanım Eli Pazarlarında satarak girişimcilik ruhu kazanacaklar.” dedi.
“Üretken ve Verimli Bir Hayat” sloganı ile yola çıktıklarını ve üretimi esas aldıklarını açıklayan Başkan Emin Ersoy, Balıkesir – Edremit karayolu kenarındaki tesisler ile Havran Hocazade Konağı önünde çevre ilçelerdeki turistlik yerlerde araçlara entegre edilmiş “Mobil Stantlarda” ve internet üzerinden oluşturacağımız e-alışveriş sitesi aracılığı ile hiçbir ücret ve kira ödemeden Havran’lı hanımların ürünlerinin satılabileceğini açıkladı.
Havran’lı ev hanımlarına yönelik başlatılan sosyal içerikli projeler yanı sıra engelliler, çocuklar ve gençlere yönelik yeni projelerin olduğunu kaydeden Başkan Ersoy, “Havran`ımız her şeyin en güzeline layıktır” diyerek sözlerini noktaladı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı